látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Zselé

Kamagra Rágótabletta

 

 

Kamagra RágótablettaKamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciaerősítő szerek közé sorolható, melyek eredményesen kezelik a merevedési gondokat és számottevően erősítik a szexuális potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmiféle potenciabetegségük sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két változatával találkozhat a használó vásárlás során:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, újratervezése során csökkentették a mellékhatásokat. Az új fajta most már kerek, közepén lyukas, és egy ízesítésben kapható. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciajavítógyógyszereink mindegyike megrendelhető web gyógyszertárunkban, ahol pár klikkeléssel kivitelezhető, hogy 1 nap elteltévela megrendelt készítmény házhoz szállítva legyen. A diszkréció egyértelműen maximális, ezért senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vásárlók legfőbb szempontja a beszerzésnél, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire hiteles minőségű szereket árulnak, ez cégünkre tökéletesen igaz. Az internet shopunk kedvező díjszabással és akciókkal várja ügyfeleit, akiket hosszú távra próbálunk ügyfelünkként számon tartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta alkalmazása éppolyan lényeges, mint a használati utasítások szerint eljárni, mertcsak így lehet garantálni, hogy a fantasztikus potenciafokozó szer megfelelő hatásával ténylegesen növelje a szexuális teljesítményt. A tabletta való bekerülését követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai összetevők elterjednek a szervezetben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta alkalmazásakor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a hatóanyagok ésa vágyott merevedés ennek köszönhetően hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal egyszerűen szétrágható és 30 másodpercen át való ízlelését követően a nyálkahártyán keresztül a véráramba jut. Kamagra rágótabletta szedése folyamán alkohol, koffein és energiaital ivása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potencianövelő működési elve kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, melynek során a fő összetevő, a Sildenafil elegendő vért pumpálva a férfi nemi szervbe tartós erekciót hoz létre 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy lnemi izgatás hatására a hímvessző simaizomzata ellankad és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciaerősítő szer tökéletes termék erektilisz diszfunkció, azaz merevedési zavar orvoslására. A világban csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori betegség férfiak millióinak életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az új fejlesztésű potencianövelők családjába tartozik, melyek a ezt megelőző durva terápiás módszerekkel szemben hatásosan és titoktartóan kezel. Nem kell rejtegetni semmit, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mint mielőtt az kitudódna. A pszichés, vagy problémákkal teli életmód miatti időleges impotenciát is hatásosan orvosolja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak ugyanúgy javallott, mint merevedési gondokkal küzdő fiatal és korosabb társaiknak. A nemi potenciafokozásra specializálódott Kamagra termékcsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A nemi aktusok között szükséges regenerációs idő is igencsak lecsökken, ami több egymás utániintim együttlétet és sorozatos orgazmust tesz lehetővé. Nem kell attól félni sem, hogy egyfolytában merevedést érez, a potenciajavító tabletta csak abban az esetben fejti ki fokozott merevedés hatását, amikor nemi ingert kap az agy.

Érdemes megjegyezni, hogy a merevedési rendellenességgel nem rendelkező férfiak esetében, jelentősen nagymértékben meg tudja növelni szexuális teljesítményüket.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciafokozóhoz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyag tartalommal került forgalmazásba, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy tabletta négy intim együttlétre elegendő, ha az egész gyógyszer felhasználásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A több színben pompázó gyógyszer összetevői elősegítik az erekciót, mely hatásuknak köszönhetően tartós és erős lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség esetleg felezhető is soványfelhasználóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a felhasználó megismerheti Kamagra termékek jellemző sajátságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A tabletta erős hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. Az izgató érintésekre reagálva a hímvessző hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott erekciót, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghezvihető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a pénisz simaizomszöveteit ellankasztva nagyobb vérmennyiséget juttat a hímvessző barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két együttlét közötti regenerációs idő lerövidülése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óránként legtöbb egy darab potencianövelőt szabad alkalmazni. A tabletta adagokra bontható, ha 100 mg-os hatóanyag tartalom soknak bizonyulna, és elhanyagolható mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz intim alkalomra is elég a potenciaerősítő a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javasolt egy nap 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag bevétele, mert túladagoláshoz vezethet, melynek leggyakoribb ismérvei közé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a vásárló szimpatikusnak találja a készítmény külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb gyógyszerére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a változatosság vágyat kelt. A 7db-os kiszerelésű potenciajavító mindegyike egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel vehető meg.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

Kamagra Rágótabletta kinézete

A pirula külsején a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak gravírozott, mint rendszerint a legtöbb potenciajavító szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás csomagolás óvja a pirulákat a külső sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Mindegyik Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange szavak láthatók a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a pirulák nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú tablettának a nincs közepe, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabot tartalmazó kiszerelés egy teljesen akkora méretű tégelybe került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben jelentkeznek szedésénél. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta eseti vagy hosszabb távú gyógykezelés célú alkalmazása előtt javallott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember ítélje megaz alkalmazása rizikófaktornak számít-e vagy sem, és,hogy mekkora dózis felel meg kezdő adagként a páciens számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

– vérnyomás ingadozás,

– erős migrénes fejfájás

 

A fenti két tünet említett két tünet legfőképpen azokban az esetekben fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Épp az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükségesőszintének lenni a kezelőorvossal és igazat mondani a szakorvosnak, megvilágítani a problémát.

Szélsőséges esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a felhasználó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert használpárhuzamosan. Tehát mindenképp kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a használata, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A alkalmazása más gyógyszerekkel lehetséges, abban az esetben, ha kiderült, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok szintén akadályozhatják a potencianövelő használatát. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében javallottszakember megkérdezése, aki több információt tud adniaz egyes készítményekhatásairól.

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára nálunk átlagosnak nevezhető, vagyis más potenciajavító gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , 4 darab Kamagra Rágótabletta ára hozzávetőleg 9 000-10 000 forint. Amennyiben többet vásárol a fogyasztó a termékből, az egy db-ra esőára sokkal kedvezőbb. 7darab úgy 15000Ft-ért vásárolható meg.

A túlzottan olcsó készítmények gyanút kell, hogy keltsenek a fogyasztóban, mivel a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta tekintetében irreális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a rendelés előtt tanácsos informálódni Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol gyakorlott használók írják le tapasztalataikat a készítmény sajátságairól, elsősorban hatásáról, mivel az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potencianövelő készítmények széles skáláját biztosítja merevedési zavarok gyógyítására és szexuális teljesítményfokozásra, védjegyeire próbálja minden fogyasztójának ráirányítani a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának megállapításánál. Az originális gyógyszer kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, illetve a hatóanyag mennyiségét. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a használó dolgát, akinek egészségre az mérsékelt árú utánzatok kockázatosak is lehetnek. A megrendelésnél a megrendelők legyenek óvatosak, nehogy másolatba botoljanak, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakorta másolt gyógyszer a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potencianövelő nem kapható a nálunk lévő gyógyszertárakban, mivel nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak más országokban lévő patikákban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta.A világhálón keresztül is beszerezhető online patikákban, mint például cégünktől, amelyet mi is külföldről hozunk be. A rágótabletta új terméknek számít a Magyarországon forgalmazásban lévő potencianövelők között, ugyanis csak egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ettől függetlenül közkedveltsége máris tapasztalható, ami mérsékelten közepes árának is betudható kitűnő hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta recept nélküli megvételi lehetősége remek lehetőség azok számára, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. Az ügyintézés végtelenül egyszerű a rendelése során, melynek lépéseiről a vásárlók minden részletre kiterjedő információt kaphatnak internet patikánkban.

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta vásárlásakor garanciát adunk arra, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Jó szándékunk bizonyságaképp felajánljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, melynek köszönhetően a vásárlók megismerhetnek más potenciajavító gyógyszereket is. Az ismert internet patikák, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz ügyfeleket kötelezettségeikre, amennyiben reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk a jövőben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírtak szerint járnak el a felhasználása során. A nem megfelelően használt potenciaerősítő termék hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvesség mentes, száraz helyen tartandó 25-30 C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a fel nem használt készítményt a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni . Kamagra Rágótabletta másnak használatra nem odaajándékozható.

Online shopunk ezen cikkében a Kamagra Rágótabletta potenciaerősítő -ről megtudhat mindent. Kamagra Rágótabletta kedvező áron eladó a Kamagra rendelés lapon jótállással!